Microfiber cleaning cloth for glass 30×40 cm

Изработена од издржлив PVA материјал, облеката од дивокоза работи како сунѓер што брзо ја апсорбира водата. Впивачката ткаенина од дивокоза PVA од брендот WINSO ви овозможува брзо да го избришете вишокот вода без да оставите дамки или траги од вода.

SKU: 21-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-2 Categories: , Tag:

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Microfiber cleaning cloth for glass 30×40 cm”

There are no reviews yet.