Microfiber pad

150mm / 130mm / 85mm

 

SKU: 6000-1 Category:

Подлога од микрофибер е многу популарна за сечење, но остава толку убав финиш што оваа подлога работи совршено и за еден чекор. Интерфејсот е средно мек и работи брилијантно на кривини. Подлогата има неверојатна издржливост, сечењето е безбедно и завршницата во повеќето случаи е совршена.

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Microfiber pad”

There are no reviews yet.