MICRON APP

ПРИРАЧНИК АПЛИКАТОР ЗА МИКРОВЛАКНА ЗА ПОЛИРАЊА ИЛИ ТЕЧНИ ПРОИЗВОДИ.

 

SKU: 4000-1 Categories: ,

Практично средство за нанесување лакови и течни производи типични за детали (глазури, восоци, заптивки). Пената во внатрешноста е впива, а надворешниот микрофибер е погоден за нежни површини со гребнатини, а џебот на задната страна е специјално направен за да се користи рачниот апликатор и да се управува со работата на површината на најдобар можен начин и педантно. Исто така погоден за внатрешни работи.

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “MICRON APP”

There are no reviews yet.