MICRON WASH MITT

МИКРОВЛАКНА РАКАВИЦА ЗА ПЕРЕЊЕ.

 

SKU: 4000-1-1 Categories: ,

Двострана ракавица од микрофибер за фазата на детали при перење. Посебните филаменти од микрофибер и полиестер ја прават оваа ракавица со високи перформанси бидејќи овозможуваат да се зароби нечистотијата на безбеден начин давајќи подмачкан и мазен ефект и да се ослободи откако ракавицата ќе се потопи во корпата. Дополнително, дебелината на сунѓерот овозможува висока апсорпција на вода што е од суштинско значење во оваа фаза. За да избегнете оштетување, оваа ракавица е идеална за употреба со помош на големи корпи (препорачуваме Det Bowl) и со решетка на дното за да избегнете оставање остатоци во микрофиберот што би предизвикале оштетување на површината.

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “MICRON WASH MITT”

There are no reviews yet.