Motor Doctor

Подобрувач на моторното масло, кој се користи за зголемување на компресија и притисок на маслото и ја намалува неговата цена кај истрошените мотори. Го спречува пумпањето на маслото и формирањето на јаглерод. Ја враќа компресијата и ја враќа изгубената моќност. Обезбедува заштита на единиците на моторот при големи оптоварувања на него. Има добра отпорност на температурни флуктуации. Ја намалува бучавата при работа на хидраулични компензатори, вентили, клипови. Го намалува абењето на новите мотори, го продолжува нивниот животен век. На површините на деловите за триење формира сигурна обвивка за подмачкување, која обезбедува ефективна работа на моторот во тешки услови и гарантира ладно палење на моторот без проблеми. Се користи во сите типови на мотори, и во стари и нови, бензин и дизел. Компатибилен е со сите синтетички и минерални масла. Особено се препорачува за мотори кои работат во екстремни услови (возење на планина за време на летните горештини, со полно оптоварување, често ладно палење на моторот).

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motor Doctor”

There are no reviews yet.