Multipurpose Lubricant WS-40 200ml

Ефикасно средство кое се користи за подмачкување и долготрајна заштита од влага и корозија. Се произведува на база на силикон и не содржи минерални масла и масти. Заштитува метални, пластика, гумени и други површини од нечистотија и ‘рѓа. Обезбедува површина со водоотпорни и антистатички својства. Ја враќа еластичноста на заптивките и спречува замрзнување на вратите во текот на зимата. Се користи и за подмачкување на брави, шарки, синџири, мотоцикли, велосипеди, се користи и дома, на сервисни пумпи, во производство, на професионално и аматерско ниво.

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Multipurpose Lubricant WS-40 200ml”

There are no reviews yet.