Peak Aroma Vanilla

Мирис од целулоза, изработен во стилски и модерен дизајн. Новата линија се состои од дванаесет популарни мириси, меѓу кои сигурно ќе го најдете вашиот омилен. Ефикасно ги елиминира непријатните мириси во внатрешноста на автомобилот со мирисот Winso Peak Aroma!

SKU: 10106-1-1-1-1-1-1-1-1 Categories: , Tag:

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Peak Aroma Vanilla”

There are no reviews yet.