PENNELLO DURO

ЧЕТКА

SKU: 4000-1-1-1-1-1 Categories: ,

Оваа четка е одлична за сите тешки третмани за чистење, како што се отстранување на тврдоглава нечистотија од надворешните облоги, беџови, дихтунзи, чистење на тешки места како што е каналот на бандажот и отстранување нечистотија и маснотии од моторниот простор. Ултра отпорна четка на растворувачи и хемиски агенси воопшто. Четките имаат подигната рачка која овозможува цврсто држење, за да не се лизгаат од вашите раце кога ќе се навлажни и може да се закачат на кука за да се исушат.

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “PENNELLO DURO”

There are no reviews yet.