PENNELLO SOFT

ЧЕТКА

SKU: 4000-1-1-1-1-1-1 Categories: ,

Оваа четка е направена со цел да биде многу деликатна на површини од секаков вид. Посебно е погоден за употреба на деликатни, иновативни и често многу скапи ткаенини и материјали како што се кожа, алкантара, ватиран кадифе, велур, свила, јаглеродни влакна итн… бидејќи влакната се меки и не ја гребат обработената површина. Оваа четка сакана од детаљерите е индицирана за подобро ширење на производите за чистење кои ви овозможуваат да работите со прецизност и педантност. Совршен е и за бришење прашина од деликатни елементи како што се сјајни внатрешни лајсни, екрани и проѕирна пластика за инструменти. Четките имаат подигната рачка која овозможува цврсто држење, за да не се лизгаат од вашите раце кога ќе се навлажни и може да се закачат на кука за да се исушат.

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “PENNELLO SOFT”

There are no reviews yet.