Plastic Epoxy Putty

Се користи за поправка и реставрација. Се поврзува со камен, метал, дрво, пластика. Пополнува пукнатини и дупки, враќајќи го интегритетот на деловите и површините.
НЕ се користи за полиетилен, полипропилен, тефлон.

SKU: 16-1-1-1-1-1 Categories: ,

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Plastic Epoxy Putty”

There are no reviews yet.