POKER

ВИСОКО КОНЦЕНТРИРАНО СРЕДСТВО ЗА ПРЕД ПЕРЕЊЕ

Високо концентрирано предперење со брзо, длабоко дејство дури и на тврдоглава нечистотија благодарение на одличната моќ на одмастување. Ефикасно и без употреба на сунѓер, погоден за системи без четки. Компатибилен со системи за третман базирани на бактерии.

Рачно: 1:50 (2%) каросерија 1:10 (9%) бандажи.

Автоматски: 10-40 ml / автомобил (превртување).

Системи за самопослужување: 80-160 ml / автомобил.

 

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “POKER”

There are no reviews yet.