POLISH PLUS AROMA

ПЛАСТИКА, ТАБЛА. ГУМА И КОЖА

 

SKU: 8000-1-1-1-1-1-1-1-1 Categories: ,

Polish Plus Aroma е детергент со мирис на ванила, специјално дизајниран од лабораториите за истражување и развој Fra-Ber за чистење и заштита на внатрешни и надворешни пластични делови како што се контролни табли, облоги, табли, гуми, браници, браници, лајсни, гумени и кожни делови од сите транспортни возила (автомобили, камиони, мотори, комбиња итн.).

Неговата специјална формула ги остава површините мазни на допир без обезбојување или маснотии, истовремено обезбедувајќи ефикасна антистатичка бариера против прашина и анти-UV, особено незаменлива за надворешните пластични делови, контролните табли и пластичните делови на вратите блиску до прозорците. кои често се изложени на сончево зрачење.

Пластичните делови на возилото се особено чувствителни, всушност микро порите на нивните површини имаат тенденција да апсорбираат прашина и нечистотија и, како последица на тоа, тие имаат тенденција да стареат предвреме. Затоа препорачуваме редовно да користите полски плус арома по темелно чистење.

Fra-Ber го произведува и пакува директно овој производ во Италија според најдобрите стандарди за квалитет.

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА

Користете го чистиот производ или разредете го 1:3 (1 дел производ и 3 дела вода) користејќи градуирано шише Fra-Ber.

Поставете Fra-Ber распрскувач на градуираното шише и испрскајте го производот рамномерно на 20 cm оддалеченост од површината.

Распоредете го производот рамномерно со помош на крпа од микрофибер.

Избришете со сува крпа.

ПРЕДУПРЕДУВАЊА

Не нанесувајте на шарата.

Прирачник за разредување: Чиста – 1:3 (25%)

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “POLISH PLUS AROMA”

There are no reviews yet.