PRE SELF EMOLLIENT MEGAFOAM AROMA

2-ВО-1: ПРЕДМИЕЊЕ И ОМОКУВАЊЕ СО ВИСОКА ПЕНА ОД ЦЕЛОСНО БИОРАЗРАЗЛИВНИ ИЗВОРИ* И ПАТЕНТИРАН*** СО ЕНЗИМИ.

 

SKU: 70001-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categories: ,

Специјална концентрирана формула која користи сурфактанти, вклучувајќи ги и оние од растително потекло, и ензими за создавање активна и густа пена и отстранување на нечистотијата и маснотиите. Иако е силен одмастувач, тој е во согласност со спецификациите на VDA, гарантирајќи безбедна употреба на пластични, алуминиумски и гумени површини на автомобили, камиони и кампери за да се добијат сјајни површини.

 

КАРАКТЕРИСТИКИ

 

Уникатна патентирана формула: Производите на Evoenzymes додадени со ензими за подобрување на квалитетот на чистењето на автомобилот.

Во согласност со спецификациите на VDA: тестиран за намалување на ризиците на деликатните делови на автомобилот.

Со сурфактанти, исто така, од растително потекло за да се намали стресот на пукање на пластиката и на тој начин да се имаат посветли автомобили.

БЕЗ додаден NTA/EDTA/ФОСФОР/НАТРИУМ ХИДРОКСИД**.

Ја олеснува работата на системите за прочистување благодарение на *целосно биоразградливите сурфактанти според Регулативата (ЕЗ) 648/2004.

КАКО ДА СЕ КОРИСТИ
Пумпа: 10-20 импулси 12 l/h потрошувачка на проток на пумпа на циклус од 8-20 ml.

Дозатрон: 0,8-2%.

Небулајзер за предперење: автомобил од 1:40 до 1:60 часот, товарни возила од 1:25 до 1:50 часот.

Небулизатор на бандажи: 1:10 (10%).

Небулизатор за инсекти: 1:20 (5%).

Пиштол за пенење: од чист до 1:9 (100 ml – чист).

Чувајте го производот на температури над 5°C и не користете алгаециди и/или бактерициди внатре во растението.

 

** Може да содржи траги.

*** Патентиран бр. MI2013A000782.

Chemical name of surfactant (INCI) Naturalness What it is Function
GLUCOSIDE   Surfactant of vegetable origin The true cleaning power of the product, it cleanses without leaving residues
LAURAMINE OXIDE   Surfactant of vegetable origin The real cleaning power of the product in synergy with the other active agents.
SODIUM COCETH-30 SULFATE   Surfactant of vegetable origin The real cleaning power of the product in synergy with the other active agents.

 

 

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “PRE SELF EMOLLIENT MEGAFOAM AROMA”

There are no reviews yet.