Premium Wool Pad

85mm – 125mm – 150mm – 180mm

 

SKU: 6000-1-1 Category:

Премиум волнената подлога е најсоодветна за употреба со ротациони полирачи и ќе обезбеди најбрза и најефикасна комбинација на подлоги и алат за отстранување на трагите од брусење, длабоки вртлози и гребнатинки, оксидација и водени точки на површините на бојата. Оваа подлога ќе го даде најдоброто од себе додека ја користите со соединението Ewocar Heavy Cut.

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Premium Wool Pad”

There are no reviews yet.