Professional Cockpit milk Strawberry 750 ml

Полирање за автомобили – млеко за табла WINSO. Агентот се користи за нега на пластични, винил, гумени елементи во внатрешноста на автомобилот. Го враќа оригиналниот сјај. Не остава дамки и масни траги. Формира цврст антистатички слој на површината, отфрлајќи ја прашината и нечистотијата. Заштитува од стареење и пукање, ја обновува структурата. Спречува согорување под влијание на ултравиолетова светлина.

SKU: 20-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1 Categories: , Tag:

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Professional Cockpit milk Strawberry 750 ml”

There are no reviews yet.