Professional Multipurpose Lubricant WS-40 450 ml

Е професионален чистач за контакти, приклучоци за приклучоци, терминали, плинтуси, релеи, генератори, антени, кабелски прекинувачи итн. Се користи за отстранување на ‘рѓа, нечистотија, оксидација, стари заштитни елементи за обложување, фолија за масло. Средството за чистење содржи адитиви и растворувачи кои се безопасни за гумени и пластични делови, боја. Производот не содржи силикон и други елементи кои оставаат маслена фолија на површината.

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Professional Multipurpose Lubricant WS-40 450 ml”

There are no reviews yet.