Professional Quick Wax 500 ml

Брзиот восок е ефикасен премиум производ кој се користи за брзо сушење на каросеријата на автомобилот после миење. Промовира брзо отстранување на водата и сушење на површината. Формира хидрофобна површина и има антистатички ефект. Го враќа и подобрува сјајот. Формира филм кој го штити каросеријата на автомобилот од штетните ефекти на околината и загадувањето. Не остава траги од вода. Ефикасно дури и кога користите тврда вода и при ниски температури.

SKU: 20-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categories: , Tag:

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Professional Quick Wax 500 ml”

There are no reviews yet.