Professional Tyre Shine 500 ml

Поцрнување за гуми – средство кое се користи за нега на автомобилски гуми. Обезбедува ефект на „влажни гуми“ и постојана црна боја. Гумите третирани со производот добиваат стабилна заштитна обвивка, која многу ефикасно го спречува негативното влијание на агресивните фактори на животната средина и спречува нечистотија и прашина да се таложат на третираната површина. Го враќа првобитниот изглед на површината на гумата. Продира во гумената структура на тркалото, го прави еластично, омекнува и штити од пукање. По нанесувањето формира хидрофобна и антистатична површина. Обезбедува заштита од УВ. Може да се користи и за пластични и гумени елементи на автомобилот.

SKU: 20-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1 Categories: , Tag:

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Professional Tyre Shine 500 ml”

There are no reviews yet.