PULITUTTO

ЧИСТАЧ ЗА ВНАТРЕШНОСТ

 

SKU: 8000-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categories: ,

Течно средство за чистење за внатрешноста на автомобилите. Брзо се чисти, е евтин и има висока моќ на детерминација. Ја отстранува најотпорната нечистотија и од порозните површини. Не ги оштетува обработените делови. Не создава пена. Може да се користи и за чистење на стакло, кристали, обвивки со плочки, линолеум и сите лакирани, формика, керамички површини итн.

Прирачник за разредување: 1:20 -1:25 (4,8-4%)

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “PULITUTTO”

There are no reviews yet.