Radiator Flush

Winso radiator flush е производ кој за само неколку минути ги раствора талогот, нечистотијата и ‘рѓата што се акумулирале во радијаторот и системот за ладење. Брзо го чисти системот за ладење, отстранувајќи ги бигорот, ‘рѓата и нечистотијата. Создава заштитна антикорозивна фолија на компонентите на системот за ладење, ги неутрализира формираните киселини, го штити системот од корозија и ја зголемува ефикасноста на ладењето на моторот. Се препорачува да се користи при секоја замена на течноста за ладење.

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Radiator Flush”

There are no reviews yet.