Red Standard Pad

сунгереста подлога

SKU: 232312312 Categories: , Tag:
  • најтешката подлога
  • висока коректорска моќ
  • 22-23 клетки/cm3
  • ја одржува својата цврстина со зголемување на температурата
  • дизајниран и произведен во Германија

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Red Standard Pad”

There are no reviews yet.