RS 12 ENGINE CLEANER

Производ кој се користи за чистење и нега на кожниот тапацир на автомобилот, седиштата, мебелот и другите кожни производи. Отстранува разни видови нечистотии и дамки (од сок, кафе, чај и сл.). Ја заштитува површината од триење и пукање, од директна сончева светлина. Ја враќа бојата и текстурата на сите видови кожни тапацири на седишта, врати, панели итн. Ја омекнува кожата и дава природен сјај.

SKU: 20-1-1-1-1 Categories: , Tags: ,

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “RS 12 ENGINE CLEANER”

There are no reviews yet.