Sonic Strawberry

Освежувач за воздух, изработен во богато и оригинално пакување, дизајниран за вградување на отворот за вентилација. Сочни, свежи, слатки, егзотични парфимирани ароми во силно пакување ќе остават пријатно чувство додека патувате.

SKU: 13-1-1-1-1-1-1 Categories: , Tag:

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Sonic Strawberry”

There are no reviews yet.