Spark plug key Winso 16 mm

Дизајниран за монтажа и демонтажа на свеќички. Удобниот дизајн на клучот ви овозможува да ги извадите и навртувате свеќичките што е можно поудобно и деликатно.
/ Со засилена рачка.

SKU: 23433434 Categories: , Tag:

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Spark plug key Winso 16 mm”

There are no reviews yet.