SPUMONE SELF

ПРЕТПЕРЕЊЕ ХИБРИДНА ПЕНА.

SKU: 4000-1-1-1-1-1-1-1 Categories: ,

Неговата формула е за оние кои бараат предперење со совршена моќност и пена за системи без допир со користење на еден производ:

  1. Погоден е за системи со пена (рачно или самопослужување) или системи без допир: во еден производ ги мие каросеријата и бандажите додека ги отстранува инсектите, заштедува време и пари.
  2. Формира упорна хибридна пена, која се состои од микро-меурчиња кои долго се лепат на површината, отстранувајќи ја дури и најупорната статичка нечистотија на дихтунзите, пластичните делови и бандажите.
  3. Содржи антикорозивни средства и не содржи НАТРИУМ ХИДРОКСИД (и NTA)* за да ја остави површината светла и сјајна со ефект на полирање.
  4. Малку е миризлив за да даде долготрајно чувство на чистота.
  5. Содржи сурфактанти со биоразградливост според регулативата 648/2004.

 

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “SPUMONE SELF”

There are no reviews yet.