SPUMONE SUPER

УЛТРА КОНЦЕНТРИРАНО ПРЕТПЕРЕЊЕ СО МИРИСКИ ВИСОКО ПЕНA

SKU: 4000-1-1-1-1-1-1-1-1 Categories: ,

Предперење со формула со двојна концентрација, мирисна и со ефект на полирање за системи за перење автомобили и камиони без допир.

Формира постојана пена за одмастување која полека се суши во топлите месеци и може лесно да се исплакне.

Отстранете ја тврдоглавата нечистотија од бандажите, каросеријата на автомобилот и тешките возила во еден чекор без да трошите време и пари.

Без додаден НТА/НАТРИУМ ХИДРОКСИД*.

Содржи антикорозивни агенси и не е под влијание на тврда вода.

Содржи сурфактанти со биоразградливост според регулативата 648/2004.

 

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “SPUMONE SUPER”

There are no reviews yet.