Tar Remover 500 ml

Отстранувач на катран WINSO – е висококвалитетно средство за чистење на боја, хромирани премази, очила, фарови, браници и бандажи од загадување со битумен. Се раствора и отстранува катран и прашина од патот. Не остава дамки и маснотии. Не ги оштетува гумените и пластичните елементи на автомобилот.

SKU: 18-1-1-1-1 Categories: , Tag:

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Tar Remover 500 ml”

There are no reviews yet.