Textile Cleaner 500 ml

Чистачот за текстил е ефикасен премиум производ. Брзо ја отстранува длабоката нечистотија од храната, прашината, остатоците, маслото итн. од текстилот на кабината. Ја враќа бојата и оригиналниот изглед на третираните површини. Уникатната формула на производот ја остава површината речиси сува по третманот. Погоден за употреба во домаќинството.

SKU: 18-1-1 Categories: , Tag:

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Textile Cleaner 500 ml”

There are no reviews yet.