Thermo Pad Green

сунгереста подлога

SKU: 4534534 Categories: , Tag:
  • термостабилна пена
  • висока коректорска моќ
  • зголемена издржливост
  • зголемена отпорност на температура и триење
  • за ротационен и орбитален

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Thermo Pad Green”

There are no reviews yet.