Threadlocker Type 245 Blue

Дизајниран за поправка и замена на дихтунзи кои се користат на високи температури. Може да се користи за замена на речиси сите дихтунзи пронајдени во автомобилот. Останува флексибилен по сушењето. Отпорен на моторни течности.

SKU: 16-1-1-1-1 Categories: ,

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Threadlocker Type 245 Blue”

There are no reviews yet.