Towel PVA small

Изработена од издржлив PVA материјал, облеката од дивокоза работи како сунѓер што брзо ја апсорбира водата. Впивачката ткаенина од дивокоза PVA од брендот WINSO ви овозможува брзо да го избришете вишокот вода без да оставите дамки или траги од вода.
Начин на употреба: За разлика од природната крпа од дивокоза, не е потребно претходно да се навлажнува пред употреба. Само избришете ја влажната површина на мали површини, бришејќи го вишокот вода кога е потребно. По употребата, исплакнете ја крпата од дивокоза со вода и исцедете ја преостанатата вода. Секогаш чувајте влажна велур крпа во контејнерот. Може да се стврдне кога е сув. Само натопете во вода да омекне.

SKU: 21-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1 Categories: , Tag:

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Towel PVA small”

There are no reviews yet.