Trapez Pad Blue

сунгереста подлога

SKU: 4424233423 Categories: , Tag:
  • Највисока можна абразивност
  • Висока моќ на корекција
  • 22-23 клетки/cm3
  • Ја одржува својата цврстина со зголемување на температурата
  • Дизајниран и произведен во Германија

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Trapez Pad Blue”

There are no reviews yet.