Trapez Pad Green

сунгереста подлога

SKU: 4424233423-1-1-1-1 Categories: , Tag:
  • многу ниска абразивност
  • идеален за завршна фаза или продолжување на восокот
  • дизајниран и произведен во Германија

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Trapez Pad Green”

There are no reviews yet.