Turbo Anti Tobacco

Аромата се добива со попрскување на одреден мирис од контејнер врз целулоза. Овозможува контрола на интензитетот на мирисот. Достапен во широк спектар на богати мириси.

SKU: 14 Categories: , Tag:

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Turbo Anti Tobacco”

There are no reviews yet.