TURBO COCKPIT MILK

Млекото за пластика од пилотската кабина е професионално средство за чистење, кое е наменето и за контролната табла, за нега на браниците и за внатрешноста на автомобилот. Погоден за пластични, гумени и винилни површини, давајќи им на површините оригинален изглед. Има пријатен нежен мирис, хипоалергичен, не предизвикува иритација на кожата. Вратете ја бојата, не валкајте и давајте на површината антистатички ефект, спречувајќи повторно таложење на прашината.

SKU: 20-1 Categories: , Tag:

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “TURBO COCKPIT MILK”

There are no reviews yet.