Ultimate

Елегантната и богата линија на аеросолни освежувачи на воздух Winso ULTIMATE SPRAY е дизајнирана да ги неутрализира непријатните мириси во автомобилот, канцеларијата или станот. Парфимираната композиција е направена според најдобрите традиции на француските елитни парфемски куќи. Стабилната формула ви овозможува долго време да уживате во пријатен мирис.

SKU: 531790-1-1 Categories: ,

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ultimate”

There are no reviews yet.