Wheel Cleaner 500 ml

Чистач на диск – премиум средство што се користи за чистење на дисковите на тркалата на автомобилот. Ви овозможува брзо и ефикасно отстранување на производите за абење на влошките на сопирачките, дамките од масло и други видови на загадување на патиштата. Содржи специјални адитиви кои ви овозможуваат да ја отстраните нечистотијата дури и од микро пукнатини. Агентот може да се користи за лесни, челични и обоени дискови. Не им штети на гумените и пластичните површини.

SKU: 17-1-1-1 Categories: , Tag:

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Wheel Cleaner 500 ml”

There are no reviews yet.