Wheel key, L-shaped, 17 mm

Клучот на тркалата има удобен дизајн за лесна употреба. Издржливите материјали обезбедуваат долг работен век. Погоден за сите типови на автомобили.

SKU: 23433434-1 Categories: , Tag:

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Wheel key, L-shaped, 17 mm”

There are no reviews yet.