Wool white aggressive

150mm / 130mm / 85mm

 

SKU: 6000 Category:

Најагресивната подлога во нашата палета на производи. Волна подлога е најдобрата опција за фаза на тврдо сечење, дури и по агресивната фаза ќе имате добар финиш. Оваа подлога е дизајнирана за DA машини, но може да се користи и за ротирачки. Издржлив и долготраен, многу ефикасен, се препорачува за употреба со агресивни соединенија.

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Wool white aggressive”

There are no reviews yet.