X Active Organic Strawberry

Парфимиран освежувач изработен од органски материјали. Во линијата на мириси има 12 позиции. Исклучителниот црн дизајн го прави мирисот оригинален додаток кој ќе ја надополни внатрешноста на автомобилот.

SKU: 12-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categories: , Tag:

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “X Active Organic Strawberry”

There are no reviews yet.