Xenon kit Winso H7 6000K 85V 35W PX26d KET

Ксенонската ламба се карактеризира како една од најтрајните. Има капацитет да не се прегрее за време на работата и служи како добра замена за редовното светло.

SKU: 21-1-1-1-1-1-1-1-1-2 Categories: ,

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Xenon kit Winso H7 6000K 85V 35W PX26d KET”

There are no reviews yet.