ADBL GREEN’GINE

СИЛНО КОНЦЕНТРИРАНО ОДМАСТУВАЧ

SKU: 9000-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Category: Tag:

СИЛНО КОНЦЕНТРИРАНО ОДМАСТУВАЧ

Тешко концентрирано средство за чистење за значително извалкани површини. Мешавина од бавно испарувачки и сигурни растворувачи со висококвалитетни сурфактанти. Навлажнува, продира и одвојува маснотии од површината. По контакт со нечистотија, хемиски го врзува, така што плакнењето на површината станува исклучително лесно. Содржи инхибитори на корозија.

 

Употреба:

Подгответе работен раствор од 1: 1 до 1:10 (моторниот простор) и 1: 4 до 1:20 (тело) во зависност од степенот на контаминација.

Растворот нанесете го на исчистената површина и оставете да делува. Времето на реакција во зависност од извалканоста и површината се движи од 30 до 180 секунди.

Никогаш не оставајте да се исуши.

Бришење на производот со помош на четка или сунѓер.

Исплакнете темелно со вода под притисок.

Доколку е потребно, повторете ги чекорите од 1 до 4.

 

Дополнителни совети:

Не заборавајте да ја тестирате површината на незабележливо место.

Исчистената површина треба да биде ладна.

Не оставајте да се исуши на површината.

 

Тежина на производот:

1 L – 1,14 kg

5 L – 5,82 kg

 

Достапни капацитети:

1 L,5 L

https://youtu.be/QfxNeLQwJAE

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ADBL GREEN’GINE”

There are no reviews yet.