ADBL CERAMIC QD

ЛЕСЕН ЗА КОРИСТЕЊЕ БРЗ ДЕТАЛЕР ЗАСНОВАНА НА SiO2

SKU: 9000-2-1-1-1 Category: Tag:

ЛЕСЕН ЗА КОРИСТЕЊЕ БРЗ ДЕТАЛЕР ЗАСНОВАНА НА SiO2

ADBL Ceramic QD е производ исклучително лесен за употреба. Врз основа на силициум полимери со честички со нано големина. Растворот со висока содржина на SiO2 овозможува силна адхезија на лакот, пластиката и стаклото. Совршено ги исполнува малите неправилности на облогите на бојата, зголемувајќи го нивниот сјај. Не ги нарушува природните својства на облогите. Како независна заштита создава хидрофобен, водоотпорен слој.

 

Мирис:

ПАРФУМИРАН

 

ТЕЖИНА НА ПРОИЗВОДОТ:

0,2 L – 0,23 kg

0,5 L – 0,54 kg

1 L – 1,09 kg

5 L – 5,3 kg

Достапни капацитети:

0,2 L,

0,5 L,

1 L,

5 Л

https://youtu.be/QfxJoIBIXu4

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ADBL CERAMIC QD”

There are no reviews yet.