ADBL PRE SPRAY PRO

КОНЦЕНТРИРАН ПРЕДПРЕСПРЕЈ И ОТСТРАНУВАЧ НА ДАМКИ

SKU: 9000-2-1-1 Category: Tag:

КОНЦЕНТРИРАН ПРЕДПРЕСПРЕЈ И ОТСТРАНУВАЧ НА ДАМКИ

Производ од најновата генерација за перење текстилни тапацири и теписи. Веднаш ја отстранува најмногу навлезената нечистотија. Совршен како отстранувач на дамки. Побрзо од прашоци за чистење. Високата концентрација го прави многу ефикасен во употреба.

 

Дозирање:

1:10 како отстранувач на дамки.

1:15 – 1:20 како претходно спреј за тешки дамки.

1:30 – 1:60 како претходно прскање за тешки до свежи дамки.

 

Дополнителни совети:

Подгответе работен раствор со топла вода, прибл. 40 ° C според. препораки погоре.

Нанесете го растворот со распрскувач на материјалот (секој елемент треба темелно да се исчисти со правосмукалка пред миење).

Четкајте го елементот со мека четка. Исплакнете го остатокот од средството со растворена нечистотија со вакуум за екстракција со млака вода или раствор за плакнење ADBL TEXTILE.

Доколку е потребно, повторете ги чекорите 2 до 4 и/или зголемете ја концентрацијата на работниот раствор.

Предупредување! Максималното време на контакт на производот со ткаенината е околу 5 минути.

Не оставајте го средството да се исуши.

Секогаш правете тест за стабилност на бојата.

Во случај на многу тврдоглава нечистотија, користете ADBL TEXTILE RINSE за да го забрзате и подобрите ефектот на плакнење на ткаенината.

 

Тежина на производот:

0,5 L – 0,55 kg

1 L – 1,1 kg

5 L – 5,31 kg

Достапни капацитети:

0,5 L,

1 L,

5 Л

https://youtu.be/TtmTljbfAUQ

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ADBL PRE SPRAY PRO”

There are no reviews yet.