ADBL TEXTILE RINSE

ДЕТЕРЦЕНТ ЗА ПЛАКНЕЊЕ КОНЦЕНТРИРАНО ЕКСТРАКЦИЈА

ДЕТЕРЦЕНТ ЗА ПЛАКНЕЊЕ КОНЦЕНТРИРАНО ЕКСТРАКЦИЈА

Средство за плакнење со екстракција. Помага да се отстрани нечистотијата претходно растворена од ADBL PRE-SPRAY PRO. Покажува својства против пенење и навлажнување. Неутралната pH вредност на растворот го прави плакнењето побрзо и поефикасно. Ги остава ткаенините без растворена нечистотија и остатоци од сурфактанти.

 

Употреба:

Истурете 50 ml ADBL TEXTILE RINSE во 9-10 литри вода.

Истурете го подготвениот раствор во резервоарот за машината за перење.

Продолжете да ги следите упатствата на машината за перење.

Мирис:

ОВОШЈЕ

Тежина на производот:

1 L – 0,86 kg 5 L – 4,5 kg

Достапни капацитети:

1 L, 5 Л

https://youtu.be/pZXslsIDJ7I

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ADBL TEXTILE RINSE”

There are no reviews yet.