PULITUTTO BLACK ORCHID

КОНЦЕНТРИРАН ОДМАСТУВАЧ

 

SKU: 8000-1-1-1 Categories: ,

Pulitutto е супер концентриран детергент специјално дизајниран од Fra-Ber за темелно чистење и одмастување на сите површини на возилата (автомобили, камиони, комбиња итн…) и помага лесно да се отстрани најтврдоглавата нечистотија и маснотии. Pulitutto е производ со ниска пена што може да се користи и за чистење и хигиена на седиштата од ткаенина, кожа, кожа, вештачка кожа, пластични делови, патосници, багажници без да остава остатоци. Понатаму, неговата формула се карактеризира со мирис на црна орхидеја, сега карактеристична карактеристика на брендот Fra-Ber.

Fra-Ber го произведува и пакува директно овој производ во Италија според најдобрите стандарди за квалитет.ж

 

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА

Користете го чистиот производ или разредете го со градуирано шише Fra-Ber до 1:10 (1 дел од производот и 10 делови вода) за валкани површини и црни капки, 1:25 за средна/ниска нечистотија, 1:50 за деликатни површини.

Поставете го горниот распрскувач Fra-Ber на градуираното шише и испрскајте го производот рамномерно на 20 cm оддалеченост од површината.

Оставете го неколку минути.

Избришете со влажна крпа Micron Up.

За тврдоглава нечистотија, користете мека четка или машина за вадење.

 

ПРЕДУПРЕДУВАЊА

За деликатни површини, прво тестирајте на мала површина.

Не нанесувајте на сонце или на топли места.

 

Не дозволувајте производот да се исуши на површината.

 

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “PULITUTTO BLACK ORCHID”

There are no reviews yet.