LAVA INTERNI B AROMA

ИНТЕНЗИВЕН ДЕТЕРГЕНТ ЗА ТКАНИНИ.

 

EvoEnzymes Aroma b Interiors Cleaner е иновативен мирисен производ за чистење на ткаенините површини на вашиот автомобил: го комбинира дејството на чистењето на традиционалниот внатрешен чистач Б со ексклузивната технологија базирана на ензими која ги набива влакната и ги елиминира непријатните мириси. Ги отстранува сите остатоци од ткаенините, со ефект на брзо сушење.

• Темелно и веднаш ги чисти ткаенините.

• Подолготрајно чистење благодарение на отстранувањето на органските остатоци.

• Драстична контрола на мирисот, благодарение на целосното биоразградување на молекулите на органската нечистотија.

Прекрасен свеж, чист мирис ќе ги воодушеви вашите клиенти.

Распрскувач за разредување: 1:25 – 1:50

 

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “LAVA INTERNI B AROMA”

There are no reviews yet.