Ewocar Boost+ (100ml)

Карактеристики:
Лесна апликација
Заштита на боја до 12 месеци
Исклучително масна и хидрофобна

SKU: 6000-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Category:

Карактеристики:

Лесна апликација

Заштита на боја до 12 месеци

Исклучително масна и хидрофобна

Начин на нанесување: Испрскајте директно на површината и веднаш израмнете со помош на страната на микрофиберот со кратки купови, потоа свртете ја на долгата страна на купчето од крпа од микрофибер Ewocar и полирајте ја површината. За да постигнете помала потрошувачка на производи, препорачуваме да користите микрофибер или апликатори за велур. Секогаш нанесувајте на чиста, сува и обезмастена површина за да обезбедите максимално лепење на облогата. Избегнувајте користење на облогата на директна сончева светлина.

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ewocar Boost+ (100ml)”

There are no reviews yet.