Ewocar Glass PRO (50ml)

Ewocar Glass PRO создава невидлив нано штит за стакло и развива отпорност на вода, кал, снег и мраз, инсекти. Додека возите со 60 km/h и повеќе, капките вода се одлеваат – невидливи бришачи.

SKU: 6000-1-1-1-1-1-1-1 Category:

Ewocar Glass PRO создава невидлив нано штит за стакло и развива отпорност на вода, кал, снег и мраз, инсекти. Додека возите со 60 km/h и повеќе, капките вода се одлеваат – невидливи бришачи.

Клучни карактеристики :

Трајност до 24 месеци

Лесно отстранување на бубачки, нечистотија, мраз;

Целосно невидлив

Добра видливост при дожд/безбедност при возење

Начин на нанесување: Површината треба да биде целосно чиста и сува. Нанесете облога со распрскувач или апликатор и веднаш полирајте со крпа од микрофибер. Време на стврднување по нанесувањето 4 часа.

ВНИМАНИЕ! Температурата на нанесување мора да биде +5 °C – +30 °C. Чувајте го садот цврсто затворен, заштитен од директна сончева светлина и мраз. Може да предизвика иритација на очите. Се чува вон дофат на деца. Користете во добро проветрени простори.

Потрошувачка: 5-10 ml за 1 m2, во зависност од површината.

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ewocar Glass PRO (50ml)”

There are no reviews yet.