Ewocar Cabrio (200ml)

Ewocar Cabrio создава суперхидрофобен нано слој и го прави покривот отпорен на течности и масла.

 

SKU: 6000-1-1-1-1-1-1-1-1 Category:

Целосно дише површина
Без силикон
Трајност до 1 година
Без VOC, на база на вода
Транспарентен
Начин на нанесување: Површината треба да биде целосно чиста и сува. Испрскајте ја површината за да се навлажни. Почекајте додека површината не се исуши. Заштитете ја површината 4 часа од водата. Пред употреба добро протресете го производот

Потрошувачка 40ml – 100ml на метар квадратен

Based on 0 reviews

0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ewocar Cabrio (200ml)”

There are no reviews yet.